Menu
EUR
Onderbouw - Vlakinbouw - Opbouw wat zijn de verschillen?

Onderbouw - Vlakinbouw - Opbouw wat zijn de verschillen?

Vlakinbouw - Vlakbouw was vroeger de meest gebruikte manier van montage van uw spoelbak.

De spoelbak wordt helemaal gelijk verwerkt met de bovenrand van het aan werkblad. De spoelbak wordt hierdoor makkelijk in onderhoud u heeft namelijk geen opstaande randen. Vuil en water veegt u makkelijk de spoelbak in. De spoelbak wordt in de uitsparing gelegd met kit en klemmen onder het werkblad.

Onderbouw is tegenwoordig de meest gekozen manier van het verwerken van de spoelbak in uw werkblad. Qua uitstraling ook de meest luxe en mooie manier van verwerken. U ziet namelijk de rand van uw werkblad mooi doorlopen en vervolgens wordt de spoelbak eronder gemonteerd met zuurvrije montagekit. 

Opbouw wordt vaak gedaan in basis keukens waar het simpel en makkelijk moet zijn om een spoelbak te monteren, u maakt een uitsparing en vervolgens legt u de spoelbak in de uitsparing waar vervolgens de flens van de spoelbak op het blad rust. Nadeel is wel dat u vaak een wat scherpere rand heeft omdat de spoelbak flens vaak 1 of 2 mm dik is.

Spoelbakken voor in de keuken zijn er tegenwoordig in nagenoeg alle soorten en maten en kleuren van verschillende materialen. Ronde spoelbakken, vierkante spoelbakken met een kleine radius in de hoeken, maar ook dubbele spoelbakken, anderhalve spoelbakken en sinds kort zelfs gekleurde PVD spoelbakken in goud, koper en gun metal! U kunt al deze varianten uiteraard vinden in de webshop www.123spoelbak.nl 

Wanneer u op zoek bent naar spoelbakken heeft u tegenwoordig ook veel materialen om uit te kiezen, hieronder nog een aantal voorbeelden:

Keramiek: vaak wit van kleur en worden veel al gebruikt in nostalgische - klassieke keukens.

RVS: de meest verkochte en degelijke spoelbak op de markt

Quartz: vaak in de kleuren zwart, wit en creme verkrijgbaar en worden meestal onderbouw verwerkt om dat de flens vaak wat dikker is dan bij rvs.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €80,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »