Menu
EUR
Uw nieuwe Quooker wat kunt u verwachten?

Uw nieuwe Quooker wat kunt u verwachten?

Door: SL Reacties: 0

Zoveel te ontdekken

Binnenkort gaat u het ook ervaren.

Het gemak van direct kokend water uit je keukenkraan. Van nooit meer wachten op een waterkoker of fluitketel. Je gaat niet alleen veel tijd besparen maar ook ruimte op je aanrecht.

De eerste keer eitjes pocheren, tomaten ontvellen en asperges blancheren wordt beslist een feest en maakt koken nog leuker! En je zult nog zoveel meer ontdekken: hoe je die vette ovenschaal razendsnel schoon krijgt met je Quooker, bijvoorbeeld. Snel een kruik vult. Speentjes steriliseert. Of een kopje filterkoffie zet.

Quooker-gebruikers zijn het wereldwijd eens: wie eenmaal een Quooker gewend is, kan niet meer zonder. Precies zoals Henri Peteri, die de kokendwaterkraan in 1970 uitvond, had voorspeld. Zijn idee was even simpel als revolutionair en vormt nog altijd de basis voor het bedrijf dat onder leiding van Peteri’s twee zoons Walter en Niels een internationaal succes is geworden. Duurzaamheid is een van onze belangrijkste speerpunten.

Een Quooker gaat lang mee. Het onderhoud is makkelijk. Onderdelen kunnen vervangen worden, zodat je bij problemen niet meteen een nieuwe Quooker hoeft te kopen. Mocht er in de tussentijd toch een probleem optreden, staat het service-team van Quooker klaar om je te helpen.

Alvast heel veel plezier met je Quooker!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €80,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »