Retour & Annuleren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected].

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw geannuleerde product terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Product ruilen?
Uw product ruilen is geen probleem. Hiervoor kunt u contact opnemen met [email protected]

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor uw te wijzigen.

Uw bestelling wordt geannuleerd door ons.
In enkele gevallen komt het voor dat wij genoodzaakt zijn uw bestelling te annuleren. Een artikel of een bestelling kan om verschillende redenen geannuleerd worden:
• Het artikel is (toch) niet leverbaar
• De adresgegevens zijn onduidelijk of incorrect
Als een bestelling is geannuleerd, dan komt uw betalingsverplichting te vervallen of u ontvangt het reeds betaalde bedrag terug. U ontvangt ook bericht van 123spoelbak met betrekking tot de annulering. Voor vragen hierover kunt u op deze mail reageren.

Beschadigd of defect product ontvangen?
Wanneer u een beschadigd of defect product heeft ontvangen vragen wij u een e-mail te versturen naar [email protected] met de volgende vermeldingen:
- Uw voor en achternaam
- Bestelnummer
- Beschrijving van defect of beschadiging.
- Foto’s van defect of beschadiging.

         * Telefoonnummer is optioneel

Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met u op of krijgt u een schriftelijke reactie.

Voor meer informatie over retourneren en annuleren kunt u contact opnemen met:
123spoelbak.nl
Zuiderzeestraatweg 136
8096 CD Oldebroek
[email protected]
085-0432246

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »