Menu
EUR
Nieuw: Quooker Front kokend water kraan

Nieuw: Quooker Front kokend water kraan

Door: Raymond Heibrink Reacties: 0

Quooker heeft een nieuwe model kokend water kraan op de markt gebracht de ‘Quooker Front’. Deze kraan heeft een robuust en stoer uiterlijk en past uitstekend bij een industrieel of modern interieur. Naast kokend water kunt je door het toevoegen van het Cube systeem ook gefilterd bruisend water of plat water tappen. De Quooker Front kokendwaterkraan is te bestellen in een RVS uitvoering of in een uitvoering met een zwarte finish. De RVS uitvoering van de Quooker Front is het goedkoopst.  

 

Kraan voor kokend water en optioneel koud gefilterd water

Quooker staat bekend om haar kokendwaterkranen. Hiervoor kan er gekozen worden uit een PRO 3 reservoir van 3 liter of een Combi (+) reservoir voor 7 liter kokend water of 15 liter warm water met een temperatuur van 60°C. Met het CUBE systeem kun je ook koud gezuiverd water met of zonder koolzuur tappen.

 

Nieuw design: Quooker Front

Een kokend water kraan die alles kan maar toch een minimalistisch design heeft? De nieuwe Quooker Front verenigt design en functionaliteit in een kokend water kraan. Belangrijk kenmerk is de strakke buisvorm met een praktische bediening voor warm en koud water. De kokendwaterkranen van Quooker Front zijn te koop in de kleur zwart of RVS (Roestvrijstaal). 

 

Quooker Front RVS modellen

 

Quooker Front zwart modellen

 

Bediening van de Quooker Front kraan

De bediening van de kraan functie vindt plaats door middel van een hendel bovenaan aan de uitloop van de kraan. Kokend water en eventueel koud water, verkrijg je door middel van de draaiknop. Hiermee is direct kokend water beschikbaar. Eventueel is het met de Quooker Front Cube ook mogelijk om gefilterd en gekoeld bruisend of plat water te verkrijgen.

 

Een Quooker is ideaal in een all-electric woning

De Quooker COMBI kan worden gevoed met koud water. Het is dus niet nodig om het water eerst voor te verwarmen met een ketel of warmtepomp. Wanneer er wel koud en warm water voorradig is kies je voor de Quooker COMBI+.

 

Prijs en kosten Quooker Front kraan

 

Wat kost een Quooker Front kraan? 

De prijs en kosten worden bepaald door het design en de uitvoering van de kraan. De RVS kraan is het goedkoopste. Deze is verkrijgbaar vanaf een adviesprijs van €1345,- voor een PRO 3 reservoir. De zwarte uitvoering is €200,- duurder. Voor de meest luxe uitvoering met een extra groot reservoir en gefilterd bruisend water betaal je €2845,- voor de Quooker Front RVS en €3045,- voor de Quooker Front Zwart.

 

Offerte aanvragen Quooker Front kraan?

Ben je op zoek naar de beste prijs voor de Quooker Front kokend water kraan? Neem contact met ons op voor de beste prijs.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €80,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »