Menu
EUR

De nieuwste trends voor uw spoelbak

Door: 123spoelbak.nl Reacties: 0

En als jij nou iemand bent die graag de laatste trends volgt… We hebben er hieronder een paar op een rijtje gezet!

Bigger = better?

Een grote dubbele spoelbak kan handig zijn als je het makkelijk vind je groenten te laten afdruipen. Je hebt zo bijvoorbeeld verschillende afdruipbakjes die je kunt bevestigen in je spoelbak of je zet gewoon je vergiet erin, en je houd ruimte over! Dus bigger is niet alleen better, maar ook functioneel!

Aparte inbouw

‘‘Vreuger’’ was de spoelbak gewoon een inbouwmodel. Maar die enkele optie is nu voorbij. Spoelbakken kunnen nu ook onder je keukenblad bevestigd worden. Of vlak gelijk met het keukenblad zodat het een geheel lijkt.

Kleuren

Waar de spoelbak vroeger gewoon van ijzer of keramiek gemaakt was zijn ze nu van RVS, quartz of metaal en zijn ze ook nog is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Zo zijn er verschillende spoelbakken verkrijgbaar in koper, goud kleuren, en zelfs ‘GunMetal black’

 

Natuur, industrieel of klassiek?

Welke richting wil je op? Deze stap is natuurlijk nog meer voor wanneer je net een nieuwe keuken aan wilt gaan schaffen en je weet niet goed hoe of wat. We zetten hieronder 3 mooie voorbeelden op een rij voor je.

Natuur
Een keuken met veel hout en donkere tinten. En misschien wat planten erin. Bekijk de afbeelding voor inspiratie.

Klassiek
Een klassieke keuken heeft meerdere lichte tinten. Dat betekent niet dat je spoelbak of keukenapparatuur er oudbollig uit hoeft te zien. Klassiek is namelijk iets wat tijdloos oogt. En niet dat je keuken er perse moet uitzien als in 1980.

 

Industrieel

Denk niet te veel aan een restaurants keuken. Maar denk aan een opgeruimde professionele strakke uitstraling. Zoals je op de keuken hieronder kunt zien is alles netjes opgeruimd, of heeft het een specifieke vaste plek. Het oogt strak en heel zorgvuldig afgewerkt.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €80,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »